sunnuntai 17. toukokuuta 2020

Näin luotiin Kä-Ke-Ko

Kässää,Keppareita ja Koiruuksia.

Perustettiin siskon kanssa tämä blogi, jossa käsitellään mukavia käsitöitä, söpöä Lily-koiraa ja reipasta keppiheppailua. Olemme Itsku ja Onski 12 ja 10-vuotiaat siskokset Pohjois-Savosta. Perheeseemme kuuluu lisäksemme äiti, isä, pikkuveli ja Lily-koira.

Itsku tykkää  lukea Harry Potteria ja muuta fantasiaa, ratsastella keppareilla ja oikeilla hevosilla, schleisseillä leikkiminen sisaruksien kanssa on mukavaa. Hän harrastaa huilunsoittoa, partiota, tanssia, lentopalloa, kässäkoulua, ratsastusta ja Lily-koiran kanssa noseilua ja toivottavasti pian akilitya. 

Onski tykkää urheilla esimerkiksi rimpuilla renkaissa ja tehdä kaikenmailman temppuja, ratsastaa keppareilla ja oikeilla hevosilla, koulutta koiraa ja askarrella. Hän harrastaa pianon soittoa, tanssia, partiota, ratsastusta ja koiran koulutusta.

Me tykkäämme yhdessä touhuilla koirien, hevosten ja kepparien kanssa. Schleisseillä leikkiminen on mukavaa. Kesällä olemme paljon mökillä. Siellä uimme ja leikimme pikkuserkun kanssa kioskia leikkimökissä ja toki olemme  Lilyn kanssa. Mökillä perheen kanssa on myös isovanhemmat.



Kiva kun luette blogiamme ja seuraatte tekemisiämme.

2 kommenttia: